Openingstijden | Contact twitter facebook instagram pinterest


Uw speciaalzaak sinds 1976

Selectiv

 

Het exclusieve keukenmerk van uw keukenspeciaalzaak

 

Uw KeukenSpeciaalzaak heeft het exclusieve recht verworven op het keukenmerk selectiv®.
Keukens van deze klassieke collectie worden geproduceerd door één van de Duitse topfabrikanten en kunnen moeiteloos de vergelijking aan met de duurdere keukenmerken. Alle keukens zijn voorzien van apparatuur van de bekende topmerken.

 

 

Verschillende stijlen Selectiv keukens

 

Selectiv® keukens zijn er in verschillende stijlen: van klassieke keukens tot moderne keukens en prachtige luxe keukens of design keukens. Het grote onderscheid van het keukenmerk selectiv® zit hem niet alleen in de kwaliteit en de keuze.

Selectiv® keukens zijn bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd.

 

 

Klassieke keuken

 

De kleur en afwerking van het front bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw keuken. Voor onze klassieke en luxe keukens hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan gevreesde fronten van echt hout of met een houtmotief. Deze fronten geven uw klassieke keuken zijn karakteristieke uitstraling. 
 

 

Moderne keuken

 

In onze collectie moderne keukens verwerken we vaak fronten met een opvallende kleur. Op die manier wordt de moderniteit van de keuken geaccentueerd. De design keuken wijkt daar enigszins vanaf. 
 

 

Design keuken – selectiv®

 

Voor onze design keukens hebben we een breed assortiment strakke fronten dat zich kenmerkt door koele kleuren en minimalisme. Of u nu kiest voor een klassieke keuken, een prachtige moderne keuken of een strakke design keuken, onze selectiv® collectie bevat altijd een stijl en kleur naar uw smaak.

Contact
Gratis boek vooraf